Promis Qualify arrangerer Testpub sammen med Cognizant

Vi i Promis Qualify tar mål av oss til å bidra til et aktivt fagmiljø innenfor software testing i Norge. Derfor arrangerer vi jevnlig faglige sammenkomster, holder kurs, foredrar på konferanser o.l. for å dele av våre erfaringer. Denne gangen arrangerer vi Testpub #50 i Norsk Testforum, sammen med vår samarbeidspartner Cognizant. Vi har valgt et tema for kvelden som vi tror og håper vil fenge mange, nemlig «Brobygging mellom test og markedet - Hvordan bruke test til å forstå brukerne dine?». Fokuset er på test av mobilapp’er og andre mobile flater, som gir noen ekstra utfordringer med å forstå de reelle brukerne og deres opplevelser. Der tenker vi at testfunksjonen har mye å bidra med som bindeledd til sluttbrukerne. 

Vi møtes på Teknologihuset i Pilestredet 56 den 15. juni kl 17. Det blir både store linjer, demo av nyttige verktøy og hands-on erfaringer fra kjente app-utviklingsprosjekter i Norge. Det blir servering og mulighet for å treffe andre som brenner for produktkvalitet og gode brukeropplevelser. Arrangementet er gratis. Påmelding via Meetup-siden til Norsk Testforum, eller ta kontakt med oss i Promis Qualify for å komme som vår gjest. 

Litt om vår samarbeidspartner: Cognizant er et av verdens største IT-selskaper, med hovedkontor i USA og tilstedeværelse over store deler av verden. Selskapet er på Fortune 500 listen og har over 260 000 ansatte worldwide. I Norge er Frontica Business Solutions eid av Cognizant.

Fra Promis Qualify er senior testleder Haavard Gulbrandsen foredragsholder. Han har bl.a. erfaring fra Ruter (RuterReise og RuterBillett) og NRK.