Interessert i jobb hos oss? Vi har plass til flere

 

 

Hva vi ser etter

Promis Qualify opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi er derfor på jakt etter flere senior testledere som kan bli med på laget og bidra til byggingen av Norges mest spennende fagmiljø innenfor vårt tjenesteområde. Vi ser etter testledere med solid fagkompetanse, erfaring fra store prosjekter og evne til å jobbe selvstendig i krevende roller.

 

Hvorfor skal du velge oss?

Jobb med de beste i bransjen – hos oss jobber det kun svært erfarne og dyktige testledere og -rådgivere. Bli med i et sterkt faglig fellesskap og opplev erfaringsdeling med andre seniorer

Utfordrende prosjekter hos spennende oppdragsgivere - vi jobber for kunder både i offentlig og privat sektor som gjennomfører store, krevende IT-prosjekter

Medvirkning og innflytelse på selskapets utvikling - bli del av et kollegium som selv bestemmer over selskapets strategi og planer

Stor grad av personlig frihet og et minimum av administrasjon lar deg konsentrere deg om prosjektene dine og selv styre din tid

Gode betingelser – attraktiv lønnsmodell, der du sitter igjen med en stor andel av din egen omsetning

Særdeles gode forsikrings- og pensjonsordninger, herunder bl.a. helseforsikring (behandlingsgaranti)

Mulighet for eierandeler i selskapet

Godt sosialt miljø og spenstige arrangementer

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  

          Haavard holder foredrag på Mobile Era

  Faglige muligheter

I Promis Qualify er vi opptatt av at alle skal ha mulighet til å utvikle seg faglig, og vi jobber derfor konkret og målrettet innenfor flere områder. 

Kurs og sertifiseringer:

  • Alle våre ansatte er sertifisert innen test, de fleste på Advanced nivå. Vi dekker kurs for de som ønsker å ta en testsertifisering
  • ITPP - Alle våre ansatte får tilbud om dette kurset, en smidig prosjektledersertifisering som er utviklet av vår samarbeidspartner PROMIS
  • PRINCE 2 - Sertifisering som tas i forbindelse med ITPP
  • Evt. andre relevante kurs

Deling av kunnskap:

En av våre målsetninger er å dele kunnskap gjennom å bidra aktivt i fagmiljøet. Vi holder foredrag og kurs, skriver artikler og arrangerer fagsamlinger. Vi legger til rette for dette gjennom:

  • Interne kurs i presentasjonsteknikk
  • Workshops 
  • Interne fagsamlinger

Vi har lykkes godt med dette, og har hatt foredragsholdere på flere anerkjente konferanser som: EuroSTAR, Testdagen Odin, Trondheim Testconference, Mobile ERA med flere.

Annenhvert år drar hele selskapet på en utvalgt konferanse, i 2017 dro vi til EuroSTAR for å høre på vår kollega Christian Brødsjø sitt foredrag: The sky is the limit, som attpåtil ble kåret til konferansens beste.

Best i test - EuroSTAR 2017

På tur

 

Lena og Pål på testdagen Odin 2017:
A Test Noir

 Sosialt engasjement

I 2017 og også i 2018 støtter Promis Qualify Education for Life sitt engasjement i Nepal. Vårt bidrag i 2017 gikk til skolebøker og annet skolemateriell, i 2018 er bidraget øremerket til et prosjekt i den underutviklede vestlige delen av Nepal. Dette prosjektet kan du lese mer om her:
Education for Life

  Sosiale aktiviteter

I Promis Qualify har vi også en del sosiale aktiviteter. Vi har et idrettslag som arrangerer kurs i diverse idretter som: Klassisk langrenn, skøyting, klatring, padling, terrengsykling med mere.

Vi drar på tur hvert år, og har vært i Cognac og St. Emilion, Gardasjøen, Senja, Piemonte, Bordeaux og nå sist hadde vi en flott tur til Praha og Bohemia.

Promis Qualify tester Bordeaux

 

 Promis Qualify på Bugge Wesseltoft

 


                                    Pål om sine første 1001 dager (eller netter) i Promis Qualify - 1001 Natt

                         

 


                                      Om sjokolade og det å ta sjanser - Odd sine første 500 dager i Promis Qualify