På stand på Testdagen Odin 2018

Onsdag 19. september 2018 var det igjen duket for Testdagen Odin.

Promis Qualify var i år gullpartner og tungt representert med både foredrag, stand og flere deltakere.

 

Foredraget lød tittelen "Friksjonsfri, digital grensepassering" og var et samarbeid med Tolletaten om prosjektet Ekspressfortolling. Kristina Lassen Tangen stilte for Promis Qualify. Foredraget fikk god respons fra mange engasjerte tilhørere!

 

Promis Qualify var å finne på stand hele dagen, og vi fikk mange gode samtaler med interesserte konferansedeltakere, noen gamle kjente og noen helt nye bekjentskaper. I tråd med konferansens slagord Prepared for tomorrow stilte vi med både ferske brosjyrer, ny frontdesk, brillekluter(!), drikkeflasker og noen svært populære og velsmakende makroner. Det sentrale elementet i standen vår var den røde benken som har blitt et slags symbol på Promis Qualify-kulturen. 

Høydepunktet var kanskje likevel verdenspremiere for den nye animasjonsfilmen om Promis Qualify.
Har du ennå ikke sett den? Sjekk den i så fall ut her (best med lyd):

Vi la også ut bilder fortløpende på Instagram på emneknaggen vår #qualifyever:

I tillegg til stand og egne foredrag deltok vi også på flere av de andre foredragene på konferansen. Det merkes at konferansen har vokst og at nivået og kvaliteten på foredrag er høyt. På kvelden deltok en liten delagasjon fra Promis Qualify også på den tradisjonsrike banketten og middagen. Det var en svært hyggelig avslutning og en fin avrunding på en lærerik, spennende og morsom konferanse. 

 Vi har nå hatt foredrag to år på rad på Testdagen Odin, og vi har hatt stand for første gang. Begge deler frister til gjentagelse, så vi sees forhåpentligvis neste år også.