Promis Qualify 5 år: Hvor var du for 5 år siden, Haavard?

Tja....med min kortidshukommelse så er jo det et vanskelig spørsmål........

2013 så hadde jeg akkurat gjennomført det  første året med bandet, The Møkk Lads, vi hadde  rukket å varme opp for Buzzcocks på Kanalrock og planla neste turne i Macclesfield, England og jeg hadde faktisk ikke hørt om Promis Qualify.

I påfølgende år så gikk fortsatt Promis Qualify under radaren min.

Under et oppdrag  som startet  i 2015 så jobbet jeg plutselig sammen med Pål Berg og han kunne fortelle gode ting om Promis Qualify.

Jeg trivdes i min faglige verden  og musikkmessig så holdt jeg fortsatt på med The Møkk Lads og hadde blitt forespurt om jeg kunne ta over som vokalist i Agvald.

Under sommeren 2016 etter en musikalsk seanse så sjekket jeg ut mer rundt Promis Qualify, jeg  fant en bedriftskultur og en måte å fordele godene på som jeg fant veldig tillitvekkende.

 Jeg var jo fortsatt meget tilfreds der jeg var men etter møte med Remi Hansen så begynte jeg å se for meg resten av min karriere som Qualifyer!

 

Could I Qualify?

Muiskkmessig så var jeg veldig tilfreds med å se at  Agvald valgte å fokusere kun på heavy metal med norske tekster og vi begynte vår låtskriving.Under låtskriving så får man grublet litt på andre temaer og Promis  Qualify dukket stadig oftere opp i tankene mine.

Promis Qualify og jeg  tok et nytt møte  hvor jeg også da møtte flere av de ansatte. Ifølge Pål så hadde jeg jo vært i prøvetid hos han siden 2015, så det var bare å hoppe!

Jeg hoppet og hadde første arbeidsdag i Promis Qualify på den første arbeidsdagen av 2017. 

Første året i Qualify gikk over all forventning og når Agvald da i tillegg  laget  12 nye låter på norsk, publiserte vår første video og dukket opp på digitale plattformer så kan  man ikke klage!  :-)

Musikk er jeg så heldig å kunne flette inn i presentasjoner jeg har holdt, ikke alltid med like stort hell. men under Eursostar 2018 så gikk det ganske så fint, faktisk.

 Nå har vi kommet oss til 2019 og jeg gleder meg til hva fremtiden bringer både musikalsk og faglig.