Heidi Raae Bønke begynner i Promis Qualify

 

For et lite firma som Promis Qualify er det alltid stort når det begynner en ny medarbeider. Så hele gjengen er veldig begeistret over at Heidi nå i mai begynner hos oss!

Hun er 37 år, har tre barn og er bosatt i Rælingen. Hun er byggherre og prosjektleder i heimen, i tillegg til mor, kokk og taxisjåfør til cheerleading-trening.

Hun er fra Lørenskog og har opprinnelig en bachelor i Bioteknologi fra Ås. Da det å klone gener ifm masteroppgave ble for kjedelig, prøvde hun seg innen IT og tok en ny bachelor, denne gangen i Anvendt Datateknologi på Høgskolen i Oslo. Hun er likevel fortsatt meget stolt av sine 2 vekttall i birøkt fra tiden i Ås, selv om IT-bransjen ble retningen hun endte med å gå.

Heidi startet sin karriere i Accenture etter endte studier og prøvde litt forskjellig før hun fant testfaget og “fant sin vei her i livet” ? Etter noen år som konsulent, og ett sett med tvillinger, ønsket hun å prøve lykken på innsiden av en organisasjon. Hun hadde en liten tur innom Evry som Major Incident og Request Coordinator, eller MIRC som det ble kalt, før det bar videre til Coop og tilbake til testfaget. Hun var først testansvarlig på IT og deretter Leder for Test og Kvalitet for Coop konsern der hun blant annet jobbet med innleie av testledere og fikk sitte på den siden av bordet.

Etter fem år som den eneste faste ansatte med fagområdet test, samt et barn til, begynte det å friste med konsulentbransjen igjen. Hun syns Promis Qualify virket spennende siden det bl.a. er et lite firma, og hun kun har erfaring med store, og det virket som de hadde veldige flinke folk. Hun ble veldig glad da de ville ha henne med på laget ?

På fritiden går det mye i oppussing av hus og hage/utearealer. Hun begynner nå på nytt med oppussing av kjøkken og stue igjen, samt et påbygg. Heidi har etter hvert opparbeidet seg ganske god kompetanse i alt fra grunnarbeid for hus, selv om det kun ble plassert drivhus der (det drivhuset kommer aldri til å blåse bort i hvert fall), til fjerning av stubbloftsleire, våtromsnormen og Tek17-standarden. Det er bare å spørre hvis noen lurer på hva et skråbånd er eller har andre hus- / hagerelaterte spørsmål.

Heidi gleder seg veldig(!) til å bli enda bedre i testfaget, lære nye ting og å få være en del av et fagmiljø igjen.

Vi gleder oss til å få Heidi ombord i Promis Qualify.

Velkommen skal du være!