Testkonferansen Odin 2019 - Promis Qualify med tre på rad!

Forsmak Odin foredrag

Testkonferansen Odin er Norges viktigste samlingsplass for oss som lever av og for software testing. Programmet for 2019 ble høytidelig lansert på en slippfest på Kulturhuset i Oslo, godt regissert av Dataforeningens faggruppe for Software testing. 

Vi i Promis Qualify har holdt foredrag på de to foregående Odin-dagene og støtter aktivt opp om arrangementet som sponsor. Å dele vår fagkompetanse og erfaringer fra våre oppdrag er en viktig del av vår kultur. Også i år har vi derfor sendt inn forslag til foredrag på Testkonferansen Odin. Spenningen var naturligvis stor da årets program ble presentert. Og jammen fikk vi også i år antatt foredrag! For tredje år på rad får vi anledning til å dele kunnskap med andre testspesialister! 

Denne gangen er det Richard Rostad som skal holde et foredrag om maskinlæring og erfaringene med å bruke maskinlæring for å skape syntetiske testdata i NAV. Fra NAV deltar Sidsel Wang Skudal, som på slippfesten ga oss en forsmak av foredraget. Uten å røpe for mye av innholdet, kan vi bare si at dette blir et både lærerikt og inspirerende foredrag på Odin.

I tillegg til Richards foredrag vil Espen Schaathun holde en lyntale om "real life testing" av informasjonsystemer ombord på Ruters nye busser. Tittelen på lyntalen er "Hvordan teste skytjenester fra buss i fart". Mange morsomme erfaringer deles! Hele programmet finner du her.

Testkonferansen Odin blir i år avholdt den 18. september på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Årets tema er "Test Smart – Sleep Well". Promis Qualify blir representert både med foredrag, lyntale og stand. 

Hvis du lurer på om det er morsomt på Odin, så finner du en oppsummering av fjorårets konferanse her.

Da ses vi vel 18. september?