Vel gjennomført Testdagen Odin

Onsdag 18. september 2019 var det endelig duket for Testdagen Odin, med "Test Smart – Sleep Well" som bakgrunnstema.

Promis Qualify var i år platinumspartner, og var representert både med stand og lyntale, foredrag på konferansen og flere deltakere.

    

Richard Rostad fra Promis Qualify holdt sammen med Sidsel Wang Skudal fra NAV foredraget "Kan vi overlate test design til maskinlæring?". Og ikke bare var det foredrag, det var også live koding på scenen.
Foredraget hadde et teknisk fokus, men forklarte også prinsipper slik at de midre tekniske kunne henge med.
Dette er tredje år på rad vi er representert med foredrag på Odin.

Espen Schaathun fra Promis Qualify holdt også en engasjerende lyntale, med temaet "Hvordan teste skytjenester fra buss i fart".
Foredraget omhandlet hvordan planlegge og ikke minst gjennomføre testing av sanntid- og passasjerinformasjon med kommunikasjon mellom de fysiske busser og Ruters skytjenester.
Det var spesielt morsomt å høre om fysiske busser som testobjekter.

 

  

På stand var vi å treffe hele dagen, og  her var det stor trafikk. Flere slo seg ned på den røde benken som etterhvert har blitt vårt varemerke. Den var også medvirkende i konkuransen vi arrangerte med temaet "Sitte på benken", hvor bilder løpende ble delt på Instagram merket #qualifyodin19. Her var det mange som deltok, og trekning av vinner ble foretatt i siste pause.
Vinneren dro fornøyd avgårde med en flott EL-sparkesykkel.

Vi deltok på flere av foredragene, og nivået i år må sies å være høyt.
På kvelden var vi også representert på den tradisjonsrike banketten og middagen.

Testdagen Odin ble som alltid en flott dag, med god påfyll av det faglige og spennende fagprat med flere engasjerte testledere og testere.