All work and no play.......?

 

 I Promis Qualify er vi alle konsulenter som hver dag sitter ute i prosjekter hos våre kunder. For å ha et godt samhold internt er det derfor viktig for oss å ha mange, gode sosiale møteplasser. Og hos oss er det noe for enhver smak.

Aktiviteter i regi av bedriftsidrettslaget bør nevnes – stisyklingskurs, skiteknikkurs, sikkerhetskurs for kajakk («våttkort») m.m, i tillegg så er vi rause med å fortelle hverandre hvilke konserter vi planlegger å gå på slik at de som vil kan møtes på en slik arena også.

Promis Qualify arrangerer hvert år en felles tur hvor vi er sammen noen dager med et faglig alibi.

 

 

Vi har blant annet vært i Piemonte, Bordeaux, Praha og Svolvær (Lofoten), alltid godt oppmøte og blide kolleger.

Reisemålet avgjør vi i fellesskap og alle forslag gjennomgås hvor fokus er på faglige temaer (big testing, gjennomgå presentasjon til Eurostar, lære om lyntaler m.m), hvilke typer restauranter reisemålet har og hvilken sosial profil vi kan forvente oss av oppholdet.

 

I tillegg så har vi samlet også dratt til konferanser (eks. Eurostar) for å støtte våre egne samt knytte “vennskapsbånd”.

En ettermiddag i måneden samles vi for faglig status og deretter en tur ut med noe godt i glasset som også kan kombineres med bowling eller annen aktivitet.

Før jul så setter vi av tid til en konsert, eksempelvis “it´s snowing om my piano” med Bugge Wesseltoft, Oslo Fagottkor og Penthouse Playboys.

Julebordet tar vi som mange andre på nyåret hvor fokus er på kvalitet igjennom hele måltidet!

Deling og invitasjon til sosiale krumspring på facebook og Linkedin forekommer ofte samt utstrakt bruk av Workplace internt for å sosialisere oss.

Initiativ settes pris på, noe tegnefilmen om selskapet vårt er et bevis på. Ingen ideer kastes før de er gjennomgått.

5 år med sosialt liv i Promis Qualify er et godt liv, fremtiden er lys og nye ideer til det sosiale liv koker.

Det er jo til slutt den enkelte konsulent som skaper det sosiale engasjement!