Velkommen Mary Lourd Antivo

Vi er heldige vi, Mary Lourd Antivo har begynt hos oss.

Mary har 20 års erfaring fra IT-bransjen. Hun startet sin karriere som systemutvikler og opparbeidet sin erfaring i offentlig sektor, telekom, olje & gass, shipping og varehandel (betalingstransaksjoner både i kontanter, kredittkort og online bestillinger). Hun har jobbet som testleder i små, store, smidig og fossefall IT-prosjekter. Hun har ledet akseptansetest for kunder med forretningsområder lokalisert i Nord-Amerika, Europa, Asia, Midt-Østen og Afrika. Hun har sertifisering i ISTQB Advanced Test Manager, ITIL og Scrum Master.

Mary Lourd Antivo er en engasjert testleder, har fokus på felles mål, hun har stå-på-vilje og er en blid og omgjengelig person. Som det fremkommer i avsnittet over, har hun mange års erfaring og bred bakgrunn innen systemuviklingsprosjekter.


På spørsmål om hvorfor hun valgte Promis Qualify, så svarer hun:  "Promis Qualify har fokus på kvalitet, som jeg er opptatt av. Og det som lokket meg til å starte hos Promis Qualify er at selskapet består av erfarne og profesjonelle testledere med mangfoldig og variert bakgrunn, som vil være gode sparringpartnere - nå og i fremtiden."

Vi klapper ekstatisk i hendene og ønsker henne varmt velkommen!