Lena 5 år

 

 

2014 var det året med uhorvelige mengder snø i Asker.
Bikkja var den eneste som virkelig koste seg med det :)
Allikevel kom våren ganske fort, ser jeg på bilder av tulipaner som var store som tallerkner tidlig i mai.
Det var også det året jeg fikk se Rolling Stones og John Mayer, den gangen Norwegian Wood var et godt arrangement, og man kunne sitte på gressbakken med noe kaldt i glasset og bare trives. Det bærer nok preg av at jeg er over snittet glad i musikk, særlig 'live'.
Sommeren og høsten var lang og tørr og varm, vi hadde mange flotte turer, og hunden hadde egen vannflaske på tur.

Jobbmessig var jeg ansatt i et stort selskap og hadde helt OK dager, med koselige kolleger og gode prosjekter. På den tiden jobbet jeg med migrering av ny IKT-plattform på et sykehus, og lærte mye! om sikkerhet og rutiner innen helsesektoren. Og ikke minst hvilken viktig jobb ansatte på sykehus gjør og alle duppeditter som er del av et sykehus. Vi testet nettverk, telefoner, servere og applikasjoner, og medisinteknisk utstyr.

Men jeg hadde begynt å kjenne på det å kunne være del av noe mindre, et sted hvor jeg var et kjent fjes for de andre ansatte. 
Og det eneste stedet det var aktuelt å gå til var Promis Qualify. Dette fordi jeg hadde jobbet sammen med Kristina før, hadde hørt om firmaet, hvordan de var ansatt med en flat struktur og at fagarbeid sto i fokus. Og ikke bare som gode initiativer som man aldri tok seg tid til. I tillegg var det rom for kurs og sertifiseringer, og det virket som et trygt sted å være. Ikke minst fordi jeg ble 'lovet' at man kunne støtte seg på andre kolleger, og andre ønsket å hjelpe.

Jeg ble ikke skuffet! 
Jeg ble varmt mottatt og fikk hilse på de andre før oppstart, så når jeg endelig ble en Qualifyer hadde jeg ansikter å sette navnene på. Og jeg har benyttet meg av den generøse støtten fra kolleger faglig, men også i andre sammenhenger. Jeg har fått faglig trygghet og gleder meg til å treffe mine kolleger på de månedlige allmøtene. Og skulle jeg ha behov for prat er de aldri mer enn en telefon unna.

Forskning sier at 5-årsalderen kanskje er den mest harmoniske alderen i vårt liv. Og at når barna har blitt 5 år, blir venner en enda viktigere del av livet.
Og dette stemmer. Etter mine år i 5-åringen Promis Qualify føler jeg meg hjemme, trygg og tilfreds, og jeg har fått gode venner som er en stor del av meg og mitt.