2020 oppstartsmiddag

 Fredag 10. januar var det duket for årsfesten vår. Vi fikk flotte lokaler på en restaurant rett utenfor byen og var hele 20 personer med på festen. Vi kunne ha med følge. Det er alltid veldig hyggelig å møte kollegaers partnere og bli bedre kjent.  

For å komme oss til festen hadde vi arrangert felles transport for en del av oss. Vi brukte litt tid på å finne bussen vår og kikket etter en mindre buss, da 11 var påmeldt. Vi hadde litt frafall så til slutt var vi kun syv som skulle med. Bussen fant vi til slutt ved spor 19 ved Oslo S, det var en splitter ny stor buss som vel tok 50 personer. Så vi hadde veldig god plass! 

   

Vi hadde en kjempehyggelig sjåfør som kjørte pent og rolig frem til restauranten. Vel fremme fikk vi en aperitiff og hadde litt mingling i eget lokale før vi fikk en omvisning i vinkjelleren av en meget proff sommelier. Han overtalte sjefen til å gå for en gjevere dessertvin enn vi først hadde valgt og det var et meget godt valg!

Deretter bar turen opp til etasjen over hvor vi inntok en fantastisk fire retters middag. Til forrett hadde vi håndplukkede kamskjell fra Frøya.  Neste rett var rype etterfulgt av elg.  Til dessert var det sjokoladefondant.  

  

Etter middag hadde vi en Quiz hvor vi var innom de fleste kategorier og det var ganske jevnt mellom lagene. Vinner-  og taperlagene fikk premie. Det var stort engasjement og gode diskusjoner for å komme frem til svarene og de fleste lærte forhåpentligvis noe nytt.

Vi hadde det veldig hyggelig og ingen ville dra da lokalet stengte, men det måtte vi jo til slutt. Neste år får vi finne et døgnåpent lokale!