Velkommen til Kristine Gjerde

Kristine kommer opprinnelig fra Tysvær i Rogaland, men har bodd på Østlandet i over 20 år, nå bor hun i Bærum.

Hun hadde opprinnelig en drøm om å bli veterinær, men siden hun ikke kom inn på det studiet, prøvde hun seg på noe som hun tenkte kunne være litt i samme gata. Det ble Husdyrfag i regi av Landbrukshøyskolen på Ås, det ble ikke helt den suksessen hun hadde håpet på, og etter å ha tenkt seg om et år på Jazz-, korps- og storbandlinje på folkehøyskole, endte Kristine opp med IT- studier på Høgskolen i Telemark.

Hennes første jobb var i IT-avdelingen til Norsk Hydro hvor hun jobbet med drift av identity management og integrasjonsløsninger. Etter å ha jobbet med drift i noen år, våknet interessen for testing, da godt testede applikasjoner er så mye enklere å ha med å gjøre i produksjon, enn de som ikke er det ? Hun endte opp i EVRY via et oppkjøp, og der lå forholdene godt til rette for å dyrke interessen for test videre. De siste ni årene har Kristine jobbet med test av ulike bankløsninger, både som tester og testleder. Siden hun er veldig glad i det tekniske, er toppen av lykke, når hun kan skrive et par Linux kommandoer og «grave seg ned» i en applikasjonslogg.

Etter at familien for litt over et år siden ble eiere av et atriumshus med mye standard fra 70- og 80- tallet, har mye av fritiden gått med til oppussing. Det er fortsatt mye som skal gjøres, men de gleder seg til et litt roligere år på den fronten, hvor både hus og hage kan nytes. Kristine liker seg på tur i skog og mark og på fjellet, både til fots, på ski og sykkel. Pluss med en sjuåring i huset, så går det lett litt tid til fritidsaktiviteter.

Hun avslutter:
"Jeg gleder meg til å bli en del av Promis Qualify med så mange dyktige og engasjerte kolleger innenfor testfaget. Det blir også spennende for meg å prøve ut konsulentlivet, som jeg ikke har prøvd før."

Vi i Promis Qualify har allerede møtt Kristine ved flere sosiale sammenkomster og ser fram til at hun bilr en del av kollegiet vårt.

Velkommen, Kristine!