Velkommen til Sidsel Wang Skudal

Endelig er dagen her da vi kan si velkommen til Sidsel Wang Skudal!

Vi lar Sidsel fortelle selv:

"GLEDER meg til å bli en del av Promis Qualify!

Da jeg sa til andre at jeg skulle begynne i Promis Qualify mente folk jeg var heldig som hadde fått et tilbud fra et slikt selskap med så kvalifiserte medarbeidere! Det var jo gøy å høre. Det var nettopp derfor jeg også hadde lyst til å jobbe i Promis. De møtene jeg har vært med på til nå, har vist at dere er faglige interessert i test og gjerne vil lære mer. Det er så gøy og inspirerende å få være en del av dette.

Jeg har jobbet med test i snart 20 år, både i private og offentlige virksomheter. Etter utdannelse med engelsk grunnfag og så bygg- og data ingeniør fra Gjøvik- og Østfold ingeniørhøgskole, startet jeg som programmerer for dimensjonering av betongplattformer. Min interesse gikk fort over til test etter at Sleipner A sank til bunns. Kvalitetssikring ble da noe som ble tatt på alvor fremover, og jeg ble gruppeleder for verifisering av geometrien!

I 10 år jobbet jeg videre med programmering, test og som Key Account Manager i nå Evry, til jeg begynte å jobbe på Oslo Børs som testleder for handelssystemene. I Helsedirektoratet/e-helse var jeg systemansvarlig for Sharepoint plattformen og prosjektleder, testleder for intranettsider, elektronisk saksbehandlingssystem og helsenorge.no. På NAV har jeg jobbet som testleder for fagsystemer og som produkteier for NAVs testapplikasjon for oppretting av syntetiske testdata. Jeg jobbet også med personvern, test og oppfølging av syntetisering/maskinlæring av data i fagsystemene. Sammen med Richard holdt jeg foredrag på ODIN 2019 om maskinlæring og testdata. Tenk at testdata kan være så gøy!

Som person er jeg optimistisk og glad, jeg liker å jobbe og tar gjerne til meg ny kunnskap.

I fritiden er jeg mye sammen med familie og venner. Jeg er nå i Nepal med mann og ‘barn’ og besøker datteren min i Kathmandu. Vi skal også til Pokhara og så gå litt i fjellet, det blir spennende!

I feriene er jeg ofte på Kreta da vi har et hus der. Det er så godt å få ladet opp batteriene med sol og varme. Jeg er glad i å finne på nye prosjektert så nå er vi i gang med bygging av en pergola i hagen, man kan jo ikke bli helt stekt så det er godt med litt skygge. Hjemme er jeg i gang med å sende inn tegninger på et tilbygg til Plan- og bygg. Tenkte det kan være fint med et par hybler. Vinterhagen ble ferdig for et par år siden, og der liker jeg å sitte med en kopp te å lese. Utover det har jeg hunden min Cesar som drar meg ut på tur. Han er en schæfer og om vinteren drar han meg opp bakkene på ski (når jeg er sliten).

Jeg har tidligere vært så heldig å få jobbe sammen med folk fra Promis, både Odd og Bjørn og til sist Richard som jeg traff i NAV.

Det skal bli fint å bli bedre kjent med dere alle sammen! "

Dine nye kolleger klapper allerede entusiastisk i hendene og gleder oss vi også!