Education for Life, Nepal - oppdatering etter korona lock down

Gode nyheter!

Etter månedsvis med lock down i Nepal kan Education for Life, Nepal fortsette vårt felles prosjekt. De to første bibliotekene er allerede etablert, men Nepal har vært under lock down siden mars, så prosjektet har måttet vente. Det viktigste i denne tiden har uansett vært liv og helse for alle som bor i områdene og i utgangspunktet har harde kår. Nå åpner endelig skolene igjen.

Bøker er kjøpt inn, og har bare ventet på å bli kjørt ut, og i dag kom endelig dagen hvor Meena kunne dra ut for å levere bøkene. Så da håper vi på nye oppdateringer fra Nepal om ikke lenge.

Promis Qualify har siden 2016 støttet og arbeidet sammen med Education for Life, Nepal i ulike prosjekter.

Education for life, Nepal ble grunnlagt av Renuka Karke, Meena Karke og Øydis Raddum Wikmark i mars 2013.
I 2015 ble Education for life Nepal registrert i Norge som en ideell organisasjon.

EFL ønsket i år å satse på biblioteker til grunnskoler i Nepal. De har fått mange henvendelser fra skoler som mangler bøker og grunnleggende læremateriell til undervisningen, så dette er et godt og viktig arbeid.

Siden oppstarten har mer enn 80 biblioteker allerede fått skolebøker gjennom hjelp fra EFL. Med støtten på kr 100.000,- fra Promis Qualify i år skal vi sammen utstyre ytterligere 12 skoler med bibliotek, bøker og læremateriell.

Bildet er lånt med tillatelse fra EFL.