Bøker fra Promis Qualify på plass i skolebibliotekene i Nepal

Nepal har, som vi skrev i forrige artikkel om vårt samarbeid med Education for Life, Nepal, vært under en lang lockdown. Men da skolene åpnet igjen startet prosjektet opp igjen, og Meena gjennomførte utdeling av bøker på rekordtid!

Vi har lykkes med å levere bøker og utstyr til syv skoler i tre forskjellige distrikter. Under er en liten oppsummering fra besøket hos to av skolene.

På skolen "Shree Bhagwati Basic School, Malika Rural Municipality-6 Myagdi" hadde de bare begrenset med bøker for barn, og lærerne var veldig glade for å få bøker til bibliotekene under denne pandemien. Som en lærer sa, "folk er redde for å reise eller besøke steder, men EFL tør å besøke og komme med fantastiske ting til skolen vår".  De setter stor pris på arbeidet vårt.

Etterpå besøkte de Shree Amarjyoti Secondary School og Shree Sidhhartha Secondary School, Malika landlige kommune, Myagadi. Begge skolene ønsket EFL-teamet hjertelig velkommen. De har et stort antall studenter, men de hadde ikke nok bøker til barna. EFL har hjulpet dem med å bygge et skikkelig bibliotek. Skolepresidenten la til i sin tale at bøkene vil endre utdanningen, ikke bare studentene - til og med hele samfunnet.
Det er god tanke. Vi gleder oss veldig til å se endringene gjennom vårt bibliotekprosjekt.

   

Vi i Promis Qualify er ydmyke og stolte over å få være del av noe så viktig som barns utdannelse.

Lenke til reisebrev og hilsen fra Meena, med beskivelse fra de resterende skolene samt flere bilder fra prosjektet, kan leses på EFL sine hjemmesider her.

Tekst og bilder er gjengitt med tillatelse fra EFL.