Digital årsmiddag 2021

Tradisjonen tro har Promis Qualify en årsmiddag på nyåret, for å feire hverandre, fjorårets prestasjoner og hendelser, og å møte det nye året sammen. På grunn av pandemien ble årets middag noe senere enn vanlig, og heldigital. Det la imidlertid ingen demper verken på maten, stemningen eller humøret!

 

Remi innledet kvelden med en inspirerende pep-talk og oppsummering av fjoråret. Så var det tid for middag. Etter tidligere gode erfaringer med bestilling av matkasse hos Furset Catering gjentok vi suksessen, slik at alle fikk tilsendt en matkasse med en treretters middag dagen før. Gjennom fyldig videoveiledning fikk vi gleden av å forberede maten selv, og lærte mye fra kokkekunstens mangfoldige verden underveis. Selv om resultatet ble noe varierende, ikke minst under desserten hvor hakkete videoforbindelse medførte at mange måtte gjette(!) seg fram til fremgangsmåten, ble det produsert imponerende mye velsmakende og lekker mat. Underveis kåret en jury av nøye utvalgte stjernekokker fra Qualify en vinner for hver rett:

 

Forrett - Laks “Tataki“

Servert med thai vinaigrette, granateple, chilimajones og spirer

Nina's forrett: Vinner av "Den glade laks".

Hovedrett - Indrefilet av norsk storfe

Sopp- og oksehalerillette med rødbetmakaron, Hokkaidogresskar, potet-terte og sjy av eplesider

 

Pål vant "Den gylne øse" for beste opplegging. Legg merke til kjøttets rene snittflate og det stående gresskaret - kjennetegn på en mester!

   
  Espen vant "Bocouse d’Qualify" for dette fantastiske fotoet - det er nærmest som man kan kjenne den lekre smaken på bildet!

 

Dessert - Tiramisu

Mascarponekrem, amaretto og espresso

Espen ble vinner av "Le doré coq au hatt" for fineste dessert.

 

Konkurranse var ellers et viktig stikkord for kvelden, hvor det ble gjennomført både quiz og folk klødde seg i hodet over snodige anagrammer.

Totalvinner med flest poeng, kvelden sett under ett, ble Heidi.

En stor takk fra alle sammen til Kristina og Remi for organisering, til de dyktige dommerne og til alle som deltok. Gitt de digitale omstendighetene må vi kunne slå fast at kvelden var en stor suksess. Det viktigste er tross alt selskapet, og det var som vanlig upåklagelig!