Promis Qualify arrangerer gratis frokostseminar i samarbeid med Confex

 

Frokostseminar om test og testledelse gir deg praktiske tilnærminger om testing i smidige prosjekter og testmiljøer. Oslo, 3.juni kl 08-10

Konkrete tips for bedre test og testledelse sammen med gratis frokost

Promis Qualify og Confex Norge inviterer til gratis frokostseminar om test og testledelse 3. juni på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge. I løpet av to timer får du en rolig og hyggelig start på dagen, sammen med verdifullt faglig påfyll om:

  • Testing i smidige prosjekter – en praktisk tilnærming
  • Testmiljø: fra snublestein til hjørnestein? Erfaringer fra en stor norsk organisasjon

Meld deg på her

Testing i smidige prosjekter – en praktisk tilnærming

I Scrum ser man på test først og fremst fra utviklernes synsvinkel, hva skjer da når testledere og testeksperter kommer inn med sine perspektiver? Frokostseminarets første innlegg gir deg en praktisk tilnærming på hvordan dette kan løses i praksis.

Testmiljø: fra snublestein til hjørnestein? Erfaringer fra en stor norsk organisasjon

Har du opplevd utfordringer med koordinering, allokering, eller tilgjengelighet på testmiljø? Frokostseminarets andre innlegg gir deg et spennende innblikk i reisen med å profesjonalisere håndteringen av testmiljø i en stor norsk organisasjon.

Frokostseminaret passer for alle som vil bli bedre på test og testledelse

Seminaret passer for alle som jobber med test av programvare, enten du er leder for systemutvikling, prosjektleder, tester, testleder, kunde som kjøper programmer eller arbeider med kvalitetssikring av IT-systemer.

Tid: Onsdag 3. juni – kl 08.30 – 10.00 på (Frokost og registrering fra kl 08.00)
Sted: Louise Restaurant & Bar, Aker Brygge, Stranden 3, 0250 Oslo
Pris: Gratis (Blir du forhindret i å møte, og ikke melder deg av seminaret,vil du bli fakturert et no-show-gebyr på 500,-)

Frokostseminaret holdes i samarbeid med Confex

Confex er en av Skandinavias største uavhengige kurs- og konferansearrangører. De utvikler og gjennomfører over 350 arrangementer for privat og offentlig virksomhet hvert år. Vi tilbyr en rekke kurs innen softwaretesting og testledelse - der de fleste kursene holdes på norsk.

Se mer på:

www.confex.no/softwaretesting