Julebrev 2021

Ny-normalåret?

 

Når julen nærmer seg er det fint å ta litt tid til å reflektere over året som har gått og samle noen tråder. Her er mine tanker om året vi snart avslutter.

I 2020 gledet vi oss vel egentlig bare til at det kjipeste året i manns minne skulle bli historie. Alt skulle bli bedre i 2021. Riktignok måtte vi vente ganske lenge før 2021 viste seg å leve opp til forhåpningene om normalisering, slutt på begrensninger, håndsprit og munnbind, men når det først ble normalisering; jøje meg for en lettelse!

Så deilig det var å treffe hverandre igjen. Slekt og venner, Qualify-kolleger, prosjektkolleger, bransjekolleger. Det kjentes som vi var enda litt tettere etter å ha holdt "meter'n" i lange tider og nå endelig kunne være tett på, uten kunstig beskyttelse. Vi fikk til og med opplevd noen konserter igjen. O' hildrande du!

Men hvor lenge var Adam i paradis? Eller omikron i Sør-afrika? Etter en normalisering er det nå tilbake til noe vi håper ikke er "den nye normalen", ny nedstengning. Det er kjipt å være tilbake til hjemmekontor, munnbind og "meter'n". Men vi får glede oss til en fredfylt julefeiring, selv om den kanskje blir litt amputert for mange av oss når vi må feire i kohorter og ikke med alle de vi ville være nære. Men vi holder ut og gjør vårt beste for at 2022 skal leve opp til de håpene vi hadde for 2021.

 

Selv om det har vært mange avlysninger, som julekonsert og festallmøte, så har vi i Promis Qualify fått gjort mye bra innimellom dette året:

 

Ikke verst det i berg-og-dalbane-året 2021!

 

Også markedsmessig har 2021 vært et nytt godt år for Promis Qualify. Tradisjonen tro har vi hatt fullt belegg for våre konsulenter gjennom hele året. Og vi har fått nye, spennende rammeavtaler og utfordrende oppdrag hos velrenommerte kunder. Vi går inn i 2022 med velfylte ordrebøker og masse spennende testarbeid foran oss. Og vi har arbeid til flere dyktige testkonsulenter.

 

Også i år har vi videreført samarbeidet med 'Education for Life, Nepal'. Om vi synes det har vært slitsomt med korona her, så har situasjonen vært veldig mye tøffere for plagede mennesker i fattige deler av verden. EfL gjør en fantastisk innsats under svært krevende forhold. Det er en glede å få sponse det arbeidet og se gleden hos mottakerne.

 

      

 

Alt i alt går vi ut av 2021 som et sterkere selskap enn vi gikk inn i dette året, bedre sammensveiset både faglig og sosialt og med flere viktige kontrakter og referanser.

Når vi i Promis Qualify går inn i 2022 med positive og optimistiske forventninger, er det på sin plass å håpe at alle der ute får en fredfylt julefeiring og kan glede seg til en trygg fremtid.

Riktig god jul til dere alle!

 

Med hilsen

Remi Hansen, daglig leder