Årsfest for PROMIS-familien

I PROMIS-familien har vi ikke julebord, men Årsfest med følge, og etter utsettelser både en og flere ganger var det endelig tid for å møtes.

Denne gangen var vi alle tre selskapene, PROMIS, Promis Navigate og Promis Qualify og vi møttes forhåpningsfulle og glade på Vaaghals lørdag 30 april.

Vi merket på stemningen at det var lenge siden vi hadde vært samlet, den var lett og ledig og god blant de pent pyntede menneskene. Latteren sitter alltid løst i dette laget, men i år særdeles løst.

I anledning at PROMIS fyller 25 år i år ble det gode taler rundt dette fra alle selskapene, både med refleksjoner og lykkeønskninger.

Vaaghals beskriver selv konseptet sitt som møteplassen mellom unike norske råvarer og kontinentale retter. Vi fikk mat både i papirposer og på brett og godt i glasset til for de som ønsket det.

Vi startet med en ørliten apetittvekker med kylling, fikk servert både Vaaghalsbrød og Vaaghals Nevemat, bakt lysing, kalv, dessert og ekstra søtsaker fra konditoriet.

Da vi rundet av lurte vi alle på hvor de seks timene fra vi møttes hadde blitt av. Vi gleder oss allerede til neste anledning.