Promis Qualify og Nordic Tenors

Etter avbrekk på grunn av pandemien, var det igjen tid å ta opp tradisjonen med å starte julesesongen hos Promis Qualify med en julekonsert. I år falt valget på forestillingen «Christmas with Nordic Tenors» i Oslo Konserthus. Nordic Tenors kombinerer sang med humor og musikalske overraskelser, sto det i programmet.  

Håpefulle møtes vi for en matbit i forkant på den glamorøse pizza restauranten Teatro Terrasse. Her fikk vi servert et utvalg av spennende og uvanlige pizza fra menyen, i kombinasjon med god rødvin.  Dømmer man fra stemningen og antall skiver som ble igjen, falt mat og drikke i smak.

I samlet flokk gikk vi deretter den korte turen til Oslo konserthus, og kom frem akkurat i tide.  I en fullsatt sal entrer Jan-Tore Saltnes, Roald Haarr og Nils Georg Nilsen scenen, og byr på et repertoar av kjente julesanger fra både Norge og utlandet, de fleste med en artig vri. Tenorene var godt akkompagnert av Torgeir Koppang på piano.  

Forestillingen bød på humoristiske fremføringen, rørende toner og fin fin julestemning, og var en fin introduksjon til den gode kulturen hos Promis Qualify for en ny kollega som snart kommer om bord. Godt fornøyd med både fysisk og åndelig føde, gikk vi hver til vårt, og ser allerede frem imot neste sosiale arrangement som blir årsfesten over nyttår.