Will you be our Valentine?

Å finne nye kollegaer til Promis Qualify er litt som å date.
Vi rekrutterer vi ikke ‘stort’ eller via profesjonelle, dermed er mye opp til oss selv i de innledende faser. Vi må være synlige og attraktive. Noen ganger er vi beileren, men det hender også at vi blir bydd opp til dans.

Intervjuene er som stevnemøter der det skal matche for begge to. Noen ganger treffer kjemien med en gang, andre ganger tar det litt tid.

I anledning Valentines-dagen tok vi en prat med vår rekrutteringsansvarlig, Heidi Raae Bønke, for å høre hvordan hun jobber,

Vil du “forføre” noen kandidater til å ta steget og starte i Promis Qualify i forbindelse med Valentinesdagen?
Kanskje ikke akkurat i anledning Valentinesdagen, men hvis noen leser dette og ønsker en prat er det bare å ta kontakt :)

Hvor finner du aktuelle kandidater?
Mye via nettverk til kollegaer i Promis Qualify, men vi får også referert noen fra Promis og Promis Navigate. Ellers er LinkedIn en god kilde for å finne spennende kandidater.

Hvordan gjennomføres intervju?
Først får man en uforpliktende prat med meg for å høre mer om hvordan vi har det og at jeg får et førsteinntrykk av personen. Hvis begge ønsker å ta det videre mer formelt er det daglig leder Remi som gjennomfører intervju og kan svare på flere spørsmål om bedriften som kanskje ikke jeg kan svare på. Det er selvsagt også helt uforpliktende å snakke med han.

Er det enklere nå som vi kan møtes fysisk, i stedet for en online samtale på Teams?
Den første praten med meg er faktisk mye enklere å gjøre via teams. Det blir veldig lavterskel og de fleste får klemt inn litt tid i en travel hverdag fremfor å måtte møtes fysisk. Intervju gjøres fysisk og det er nok viktig for begge parter. Vi tilpasser oss og gjennomfører gjerne intervju etter arbeidstid.

Hva legges vekt på i samtalene?
Jeg prøver å formidle så mye jeg kan om oss slik at personen får en så riktig forventning som mulig før en eventuell prat med Remi. Ellers er det viktig at personen kan fungere selvstendig som konsulent. Ikke alle har konsulenterfaring fra før, men man klarer fint å jobbe som konsulent hvis man ønsker det selv.

Hva lurer folk mest på om Promis Qualify?
De fleste lurer på lønnsmodellen vår, vi sitter jo igjen med en høy andel av det vi fakturerer. Samt forsikringsordninger er også noe de fleste lurer på. De er jo veldig gode selvsagt :)

Har kandidater hørt om oss fra før / hvordan har de hørt om oss fra før?
Mange kjenner til Promis, men ikke så mange kjenner til Promis Qualify fra før. Enten har de hørt om oss via noen som alt jobber hos oss, eller hos søsterselskapene våre, men mange har også lagt merke til oss på Odin testkonferanse der vi årlig er representert. Oftest med foredrag og lyntaler på scenen i tillegg til stand.

 

Vi har plass til flere så ta gjerne direkte kontakt med Heidi for en samtale om dine muligheter!

Heidi Raae Bønke, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., telefon: 47669300