(Snart) 5 år i Promis Qualify

Skrevet av Heidi Raae Bønke.

Promis Qualify er 10 år, og jeg har vært der halve tiden. Snart.

Etter lengre tid der jeg var på søken etter noe nytt, jeg bare visste ikke helt hva, så slo det meg at det var konsulentbransjen jeg ville tilbake til. Tilfeldighetene ville det til at en jeg tidligere hadde jobbet med, delte et innlegg på LinkedIn med at de hos Promis Qualify lette etter flere.

Jeg har jobbet i et stort konsulenthus før, dette var et lite et så jeg knyttet kontakt og fikk raskt en prat med daglig leder Remi, som igjen førte til ansettelse.

Første dag i ny jobb hadde jeg også første dag i oppdrag. Det var hos politiet med den nye pass- og ID-kortløsningen. Året var 2019, og datoen var 2. mai.

Jeg ble værende hos denne kunden i noen år og lærte masse! Også om hvordan man jobber med IT-prosjekter under en pandemi med fysiske standalone-løsninger, som ikke kan testes fra andre steder enn der utstyret står.

Så bar ferden videre til Skatteetaten og hvordan innkreving skal skje i fremtiden. Her er jeg fortsatt og har også lært mye.

Internt i Promis Qualify har vi en laidback stemning, stor takhøyde hva gjelder humor, og det er alltid hyggelig å se de andre på allmøter og ikke minst reise på årlig tur. Jeg har blitt godt kjent med gjengen på disse årene, også de som har kommet til etter meg.

Jeg tenker tilbake på fantastisk natur i Lofoten og en noget strabasiøs tur gjennom franske skoger på tung elsykkel, som måtte trilles mye av veien grunnet feil stivalg av arrangør - jeg fikk satt ny makspuls(!) Alt i alt fine minner å se tilbake på :)

 

Et par funfacts fra 2019

  • Det første bildet av et svart hull ble publisert 
  • Kilogrammet ble omdefinert fra massen av 1 liter vann ved 4 grader celsius til den fysiske grunnkonstanten Plancks konstant