10-årskalas

Fredag 10. november var det tid for feiring av Promis Qualify sine første 10 år som selskap.
Dette ble feiret sammen med søsterselskapene PROMIS og PROMIS Navigate på Krøsset på Vulkan.

Rundt 50 mennesker dukket festpyntede og glade opp og satte stemningen allerede fra dørene åpnet.
Med en liten velkomstdrink i glasset minglet man rundt og koste seg med fingermat før man etterhvert satte seg til bords.

Bordene var dekket til fest med hvite duker og kandelabre, samt kameraer for å få foreviget kvelden etterhvert som den skred frem.

Vi hadde for anledningen en innleid seremonimester som ledet oss trygt gjennom hele kvelden med innslag av mer humoristisk karakter, tale fra daglig leder, Remi Hansen, samt en frisk og morsom paneldebatt mellom lederne av de tre søsterselskapene.
I sin tale hedet tale hedret Remi også Kristina Lassen Tangen og Nina Uteng som med-gründere, og avgjørende støttespillere gjennom 10 år.
Vi fikk også se en video som oppsummerte hendelser og aktiviteter de ansatte har deltatt i gjennom årene etter oppstart. Jammen har vi deltatt på mye gøy sammen.

Da bordene var ryddet ble det konsert med Bulle Bella Band, hvor Promis Qualifys egen Pål Berg spiller keyboards. Bulle Bella Band fikk virkelig fart på både danseføttene og sangstrupene til "de håpefulle".
Det ble danset og sunget utover mot de små timer og selv om det alltid er noen som ikke vil gi seg, så må selv de gode tingene ha sin ende.