EuroSTAR 2017 på nytt

'The sky is the limit! - How to test a new airport terminal' av vår egen Christian Brødsjø ble stemt fram som beste foredrag på EuroSTAR 2017.Nå har du muligheten til å høre foredraget i sin helhet på norsk!
Dataforeningen arrangerer medlemsmøte med to av de populære norske foredragene på EuroSTAR 18. januar på Teknologihuset.


www.dataforeningen.no/eurostars-paa-norsk.6052108-134253.html"Hvordan angriper et lite team med software-testeksperter det tilsynelatende umulige oppdraget med å teste og vurdere den operasjonelle beredskapen til en ny internasjonal flyplass til 14 milliarder NOK? Testobjektene på nye Oslo Lufthavn inkluderer bl.a. 117.000kvm med nye avgangs- og ankomstarealer, et nytt toppmoderne bagasjeanlegg, 34 nye innsjekkingsskranker, nye sikkerhetskontroller, så vel som en ny majestetisk pir bestående av 11 nye flyoppstillingsplasser og avanserte gate-systemer. Kompliserte og dypt integrerte IT-systemer og fysisk utstyr, både nytt og gammelt, bidrar til å gjøre utfordringen desto større. Dette er historien om hvordan et lite team tilbrakte et år sammen med flyplassinteressenter på nye Oslo Lufthavn for å teste alle nye systemer og prosedyrer fra passasjer- og bagasjehåndtering til sikkerhets- og flysideoperasjoner ved hjelp av tusenvis av ekte testpassasjerer og testkofferter, så vel som med ekte fly verdt hundrevis av millioner kroner."
I tillegg til Christians foredrag får man meget interessante "Ti tips til effektiv tilgjengelighetstesting" av Cecilie Haugstvedt.

 Photo by yousef alfuhigi on Unsplash