Hodet over vannet - Et kurs i praktisk testledelse

Foto hentet fra: https://unsplash.com/photos/

Det er igjen tid for kurset Praktisk Testledelse som vi i Promis Qualify arrangerer sammen med Confex. Kurset går over to dager, 11-12. juni på Bjørvika konferansesenter. Ikke bare kan vi friste med et kurs som ikke har fokus på en teoretisk gjennomgang av testfaget, vi kan også friste med en fantastisk god lunsj. 

I løpet av kurset går vi gjennom det grunnleggende innen programvaretesting og testledelse, med spesielt fokus på testprosess og smidig testing, kursholder deler også praktiske erfaringer fra gjennomførte prosjekter. Dette er et kurs for deg som ønsker en praktisk tilnærming til det å gjennomføre testledelse, eller rett og slett hjelp til å holde hodet over vannet som testleder. Kurset passer derfor for alle som på en eller annen måte er involvert i test av programvare, eller rett og slett ønsker å lære mer om det, enten du er tester, testleder, prosjektleder, produkteier, e.l. 

Kurset er gjennomført en rekke ganger og får gjennomgående svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne - både med hensyn til innhold og formidling. For mer informasjon og påmelding, se: Praktisk testledelse