Testpub 12. april: - Big testing!

Som profesjonelle innen SW testing har vi i mange år planlagt, ledet og gjennomført test av IT-systemer. Ulike typer systemer, med ulike utfordringer, men med mange fellestrekk. Som bransje har vi blitt stadig mer profesjonelle, metodiske og effektive til å gjøre dette. Men når alt vi har rundt oss av varer og tjenester i større og større grad inneholder programvare, så må vel slike "integrerte leveranser" også testes? Og hva når disse integrerte leveransene blir skikkelig, skikkelig store og komplekse? Som f.eks. et moderne sykehus eller en ny flyplass. Hvordan griper vi an testutfordringen da? 

 

12. april er det Testpub i regi av Norsk Testforum med dette som tema. Vi i Promis Qualify har gjort oss noen interessante erfaringer med det vi kaller "Big testing!". På testpub'en har vi fått med oss samarbeidspartnere som vi har jobbet sammen med på store, samfunnskritiske, integrerte leveranser. 

Vår egen Christian Brødsjø ble på høstens EuroSTAR konferanse kåret til beste foredrag. Denne gangen har han med seg Wilhelm Otnes fra ÅF Technology og Kolbjørn Njøten fra Sogeti. De tre har jobbet sammen både med testingen av ny terminal på Gardermoen og nytt sykehus i Østfold. Nå deler de av sin erfaringer og gir oss et unikt innblikk i "Big testing".

 

Testpub'en er på Teknologihuset i Pilestredet 56, 12. april kl 17. Vi byr i tillegg til faglig påfyll på en matbit og litt å drikke. Og det hele er gratis!

For mer info og påmelding se Norsk Testforum på Meetup.com

Vil du delta uten å melde deg inn i Norsk Testforum? Ta kontakt med Remi Hansen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 918 65 925.

 

Ses på Teknologihuset!