Promis Qualify-teamet

Bjørn Andersen

Senior Testleder

Bjørn har over 15 års erfaring innen testfaget, men startet opp som forretningsrådgiver, med besluttingsstøtte og håndtering av virksomhetsdata. Bjørn trives med det strategiske, og jobber gjerne i grenselandet mellom forretning og teknologi. I tillegg til å være operativ testleder, har Bjørn hatt en rekke oppdrag som testrådgiver, og har blant annet satt opp testrammeverk basert på TMMi. Bjørn har erfaring med prosjekter hvor tradisjonelle og smidige tilnærminger er benyttet. Han er ISTQB Advanced Test Manager sertifisert. Som tidligere utøvende trommeslager er Bjørn meget opptatt av musikk.

Brit Høvik Jørgensen

Senior Testleder

Brit har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen. Hun startet opp som utvikler, og gikk senere over til testledelse og har også vært avdelingsleder. Brit har kompetanse innen testledelse i smidige prosjekt og har utviklet og etablere gode testprosesser for agile utviklings prosjekt. Hun har bl.a. hatt sentral testleder rolle i ett av Norges største smidige prosjekter. Hun har ISTQB Advanced Software Test Manager sertifisering, samt flere kurs innen ledelse. Arbeidserfaringen har hun fra flere ulike sektorer som industri, telefonkatalog, pensjon og apotek. Stikker ofte ut i naturen, med familie og hund. Og tar gjerne med seg børsa.

Christian Brødsjø

Senior Testleder

Christian har lang erfaring som testleder og -rådgiver fra store, komplekse og kritiske IT-prosjekter og -programmer innenfor ulike domener. Han er fascinert av grensesnittet mellom teknologi og forretning, og alltid opptatt av å promotere verdien av profesjonell kvalitetssikring og smidig prosessforbedring. Christian er kjent som en strukturert, dedikert og løsningsorientert konsulent som alltid leverer med høy kvalitet. Han fikk utmerkelsen Årets Konsulent i 2018. Han er ISTQB Advanced test manager-, Prince2- og ITPP-sertifisert. Ivrig samler og leser av antikvariske historiebøker.

Heidi Raae Bønke

Senior Testleder

Heidi har over 11 års erfaring fra konsulentbransjen og inhouse-roller, hvorav over 6 år innen test og testledelse. Hun har primært jobbet med funksjonell test, men har også ledet ikke-funksjonell test. Heidi har fokus på økt kvalitet i alle ledd. Heidi er veldig opptatt av at forretning forstår viktigheten av test og kvalitet og at dette er en egen prosess i alle fasene i et prosjekt. Hun er sertifisert på ISTQB Advanced nivå både som Test Analyst og Test Manager. Videre er hun sertifisert Scrum Master og har tatt kurs i grunnleggende prosjektledelse, samt smidig prosjektstyring. Elsker å lage god mat, er en ivrig oppusser og gartner og passer på å holde barna sine i aktivitet.

Dag-Vidar Lorgen

Senior Testleder

Dag-Vidar har jobbet med test og kvalitetssikring i over 10 år. Han har lang erfaring fra systemer med komplekse verdikjeder og en velutviklet evne til å skaffe seg en helhetlig forståelse av virksomheter. Dag-Vidar har erfaring innen funksjonelt design og løsningsarkitektur og feilanalyse. Han er analytisk og har evne til å finne enkle og praktiske løsninger. Han har bred erfaring fra kollektivtrafikk, energi, offentlig saksbehandling, arkiv og økonomi. Han har ISTQB Advanced Software Test Manager sertifisering, samt Scrum Master og ITPP. Lidenskapelig opptatt av fotball og aksjer, samt husbygging under fjerne himmelstrøk. En tur på pub'en står også høyt på prioriteringslisten.

Kristina L. Tangen

Leveranse- og kvalitetsansvarlig

Kristina har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, først som utvikler, senere som prosjekt- og testleder. Kristina har spisskompetanse innen testledelse og testrådgivning. Hun har hatt sentrale testroller i noen av Norges største smidige prosjekter. Kristina har hatt rollen som fagansvarlig for test i flere av de største IT-selskapene i Norge. Hun har også holdt foredrag på prestisjetunge konferanser som EuroSTAR og Scrum Gathering Global Event. Kristina er ISEB Practitioner sertifisert, dette tilsvarer alle tre advanced ISTQB sertifiseringene. Er glad i toppturer både på ski og til fots, og er en rasende god sopplukker, stadig sett i skogen på jakt etter gull. Det meste sammen med hunden.

Espen Schaatun

Senior Testleder

Espen har over 20 års erfaring som IT- konsulent, først som teknisk koordinator og operativ teknisk ressurs innen Service Management, senere som prosjekt- og testleder i store IT-prosjekter. Espen er ansvarsbevisst, strukturert og resultatorientert. Kombinasjonen av teknisk kunnskap og prosessforståelse er hans styrke. Espen er ISTQB Advanced test manager-, Prince2- og ITPP-sertifisert. Legger ned mye tid som frivillig i den lokale skiklubben, og sykler og går på ski så ofte som mulig.

Kristine Gjerde

Senior Testleder

Kristine har mer enn 18 års erfaring fra IT- bransjen, innenfor drift av applikasjoner og test. Hun har hatt roller som systemadministrator, driftsansvarlig, systemansvarlig, tester og testleder. Hun har jobbet som testleder i store og små prosjekter, hovedsakelig innenfor bank og finans, og har erfaring fra testing både i fossefalls- og smidige IT prosjekter. Av formell kompetanse på test, har hun ISTQB Advanced Test Manager sertifisering. Kristine liker å være ute enten det er i hagen eller på tur i marka, og for en som også er veldig glad i musikk og mat, er heller ikke en konsert og et restaurantbesøk å forakte.

Haavard Guldbransen

Senior Testleder

Haavard har jobbet med test og kvalitetssikring i mer enn 15 år og er sertifisert Test Manager på ISTQB Advanced nivå. Som tester og testleder har han spisskompetanse fra finansielle systemer, og mange års erfaring med tjenester innen forsikring, fondsforvaltning, distribusjon og betalingsformidling innland og utland. Haavard har lang erfaring med både manuell og automatisert test av mobile applikasjoner. Han hadde bl.a. testlederrollen i RuterBillett, som ble kåret til årets app i Norge 2013. Han er president i supporterklubben til Macclesfield Town FC i Skandinavia, og ellers kjent som vokalist i rockebanda Møkklads og Agvald.

Lena Jonhaugen

Senior Testleder

Lena har erfaring som testleder innen tradisjonell og smidig testing i IT-prosjekter, herunder utviklings-, infrastruktur- og migreringsprosjekter, både på leverandør- og mottakssiden. Hun har 20 års erfaring med utvikling, test og testledelse, samt rådgiving og drift, med særlig erfaring som testleder i infrastrukturprosjekter. Hun har også hatt fagansvar for test og testledelse. Hun innehar ISTQB "Full Advanced Level" sertifikat (ISTQB Software Testing Advanced Technical Test Analyst, Test Analyst og Test Manager), Prince2 Practitioner, ITPP, og er sertifisert Scrum master. Ivrig ishockeysupporter for Frisk Asker og dedikert toraderentusiast.

Odd Fidje

Senior Testleder

Odd har over ti års erfaring fra IT-bransjen, og har jobbet som både testleder, arkitekt og utvikler. Han har erfaring fra de fleste testnivåer og alle prosjektfaser, innbefattet Scrum og smidig testing, i store, komplekse IT-prosjekter. Odd er sertifisert som ISTQB ‘Technical Test Analyst’ og ‘Test Manager’ på advanced nivå, PRINCE2 og Scrum Master. Odd har viet sine studiekamerater og søster; løper orientering til tross for svært dårlig utviklet stedsans, og drømmer om å bygge et bibliotek og invitere forfattere han beundrer til en prat.

Mary Lourd Antivo

Senior Testleder

Mary har 20 års erfaring fra IT-bransjen. Hun startet sin karriere som systemutvikler og opparbeidet sin erfaring i offentlig sektor, telekom, olje & gass, shipping og varehandel (betalings­transaksjoner både i kontanter, kredittkort og online bestillinger). Hun har jobbet som testleder i små, store, smidig og fossefall IT prosjekter. Hun har ledet akseptansetest for kunde med forretningsområder i Nord-Amerika, Europa, Asia, Midt-Østen og Afrika.Hun har sertifisering i ISTQB Advanced Test Manager, ITIL og Scrum Master.

Pål Berg

Senior Testleder

Pål Berg har sjennom sin over 30-årige karriere jobbet som testleder i mange store prosjekter, både smidige og fossefall. Som prosessleder har Pål planlagt og gjennomført forbedringer i utviklingsprosesser og arbeidsmetoder, bl.a. ved hjelp av CMMi. Han har erfaring fra en lang rekke bransjer og virksomheter, og har hatt fagansvar i flere organisasjoner. Pål er ISTQB Advanced test manager, Prince2 og ITPP-sertifisert. Spiller keyboard i bluesbandet PLAN BE, og flyr ellers mye på konserter og festivaler.

Nina Uteng

Salgsansvarlig

Nina har mer enn 25 års erfaring fra IT-bransjen, mange av de som konsulent. Hun har vært akseptansetestleder i flere store profilerte offentlige IT-prosjekter som Altinn og Personlig selvangivelse på web hos Skatteetaten, samt Arena (Siamo) hos Aetat / NAV. Hun har i flere år vært testfaglig ansvarlig og ledet testsenteret i SpareBank 1 Gruppen. Hun har også erfaring som prosess- og prosjektleder. Hun er Promis Qualify's personalsjef. Nina nyter det gode liv etter beste evne; på hytta, i byen eller på reise.

Remi Hansen

Daglig leder

Remi har mer enn 20 års erfaring fra IT-konsulentbransjen, som prosjektleder, testleder, rådgiver, kvalitetssikrer og linjeleder. Han har innehatt sentrale roller i flere av Norges største smidige prosjekter. Hans erfaring og kompetanse har gjort ham til en populær foredragsholder, med foredrag bl.a. på EuroSTAR og Scrum Gathering Global Events i USA og Europa. Remi trives like godt ute som inne. Om det er på bar eller konsert i en storby, susende ned en snødekt fjellside eller cruisende i skjærgården.

Richard Rostad

Senior Testleder

Richard har over 20 års fartstid innen SW kvalitet. Han har erfaring både fra private og offentlige virksomheter: Kravspesifikasjonstest og akseptansetest, testledelse av IKT-infrastruktur, ytelsestesting og sikkerhetstesting. Han har erfaring som utvikler, systemarkitekt og prosjektleder/teknisk prosjektleder. Han har jobbet mye med syntetisering av testdata vha maskinlæring. Richard er den som sykler klart mest i firmaet, og da gjerne på bane. Bor på gård og lever det glade bondeliv.

Sidsel Wang Skudal

Senior Testleder

Sidsel har jobbet med test i snart 20 år, både i private og offentlige virksomheter. Hun startet som programmerer for dimensjonering av betongplattformer. Hennes interesse gikk fort over til test etter at Sleipner A sank til bunns, og hun ble gruppeleder for verifisering av geometrien! Sidsel har hovedsaklig jobbet som testleder, men har også hatt roller som utvikler, tester, key account manager, systemansvarlig, produkteier og prosjektleder. Hun har i den siste tiden jobbet mye med syntetisering og maskinlæring av testdata. Når hun ikke holder på med et eller annet privat byggeprosjekt er hun så ofte hun kan i feriehuset på Kreta med familien.

Sten Finckenhagen

Senior Testleder

Sten har over 20 års erfaring fra IT-bransjen innen programvareutvikling, testing og kvalitetsvurdering. Det var mens han arbeidet som programvareutvikler at han fattet interesse for testing og kvalitetsvurdering etter å ha observert hvor store og kostbare konsekvensene av feil og mangler kan bli dersom helhetlig tenkning og kvalitetsvurdering i alle ledd ikke prioriteres i tide. Han har jobbet som testleder, programvaretester, prosjektleder og IT-arkitekt i en rekke bransjer i privat og offentlig sektor. Han har også jobbet med ERP-systemer i en årrekke. På fritiden skrur han på gamle motorsykler. Mekking og kontinuerlig forbedring gir like mye glede som å bruke motorsyklene når de omsider er ferdigskrudd.