Hva og hvorfor


Hva vi ser etter?

Promis Qualify opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Vi er derfor på jakt etter flere senior testledere som kan bli med på laget og bidra til byggingen av Norges mest spennende fagmiljø innenfor vårt tjenesteområde. Vi ser etter testledere med solid fagkompetanse, erfaring fra store prosjekter og evne til å jobbe selvstendig i krevende roller.

I disse korona-tider så ønsker vi som før å gjennomføre intervjuene med fysisk tilstedeværelse. Dette er viktig for oss i en rekrutteringsprosess, da menneskelige relasjoner betyr veldig mye. Intervjuer vil bli gjennomført på en trygg og god måte, og alle myndighetenes råd og pålegg følges.

 


Hvorfor skal du velge oss?

Jobb med de beste i bransjen – hos oss jobber det kun svært erfarne og dyktige testledere og -rådgivere. Bli med i et sterkt faglig fellesskap og opplev erfaringsdeling med andre seniorer

Utfordrende prosjekter hos spennende oppdragsgivere - vi jobber for kunder både i offentlig og privat sektor som gjennomfører store, krevende IT-prosjekter

Medvirkning og innflytelse på selskapets utvikling - bli del av et kollegium som selv bestemmer over selskapets strategi og planer

Stor grad av personlig frihet og et minimum av administrasjon lar deg konsentrere deg om prosjektene dine og selv styre din tid

Gode betingelser – attraktiv lønnsmodell, der du sitter igjen med en stor andel av din egen omsetning

Særdeles gode forsikrings- og pensjonsordninger, herunder bl.a. helseforsikring (behandlingsgaranti)

Mulighet for eierandeler i selskapet

Buddy-ordning

Godt sosialt miljø og spenstige arrangementer

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med oss!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 


For fjerde år på rad, og femte gang totalt, er vi representert med foredrag på EuroSTAR.

 

4 år på rad på EuroSTAR

Kristina holder foredrag på EuroSTAR 2019

Haavard på EuroSTAR 2018

Christian på EuroSTAR 2017

Remi på EuroSTAR 2013

  


Faglige muligheter

I Promis Qualify er vi opptatt av at alle skal ha mulighet til å utvikle seg faglig, og vi jobber derfor konkret og målrettet innenfor flere områder.

Kurs og sertifiseringer:

  • Alle våre ansatte er sertifisert innen test, de fleste på Advanced nivå. Vi dekker kurs for de som ønsker å ta en testsertifisering
  • ITPP - Alle våre ansatte får tilbud om dette kurset, en smidig prosjektledersertifisering som er utviklet av vår samarbeidspartner PROMIS
  • PRINCE 2 - Sertifisering som tas i forbindelse med ITPP
  • Evt. andre relevante kurs

Deling av kunnskap:

En av våre målsetninger er å dele kunnskap gjennom å bidra aktivt i fagmiljøet. Vi holder foredrag og kurs, skriver artikler og arrangerer fagsamlinger. Vi legger til rette for dette gjennom:

  • Interne kurs i presentasjonsteknikk
  • Workshops
  • Interne fagsamlinger

Vi har lykkes godt med dette, og har hatt foredragsholdere på flere anerkjente konferanser som: EuroSTAR, Testdagen Odin, Trondheim Testconference, Mobile ERA med flere.


Bordeaux 2017


På tur og sosiale aktiviteter

I Promis Qualify har vi også en del sosiale aktiviteter. Vi har et idrettslag som arrangerer kurs i diverse idretter som: Klassisk langrenn, skøyting, klatring, padling, terrengsykling med mere.

Vi drar på tur hvert år, og har vært i Cognac og St. Emilion, Gardasjøen, Senja, Piemonte, Bordeaux, Praha, Lofoten, og nå sist hadde vi en flott tur til Alta.

 

Firmatur til Alta - Promis Qualify 70 grader nord

 


Testdagen Odin

For fjerde år på rad var vi representert med foredrag på Testdagen ODIN.

Promis Qualify Strikes Again

På grunn av den spesielle situasjonen ble ODIN i 2020 avholdt i heldigital versjon over to dager. Promis Qualify var med både som partner og stilte med hele 4 foredragsholdere.

Promis Qualify på Testdagen Odin 2020

 


Sosialt engasjement

Promis Qualify har siden 2016 støttet og arbeidet sammen med Education for Life, Nepal i ulike prosjekter.

EFL ønsket i år å satse på biblioteker til grunnskoler i Nepal. De har fått mange henvendelser fra skoler som mangler bøker og grunnleggende læremateriell til undervisningen, så dette er et godt og viktig arbeid.

I 2020 støttet vi etablering av skolebiblioteker: 

Bøker fra Promis Qualify på plass i skolebibliotekene i Nepal

De to første skolebibliotekene i Nepal er etablert.

Promis Qualify og Education for Life etablerer 12 skolebibliotek i Nepal


Education for Life

 
 


 

Før jul har vi de siste årene vært på juleshow med Bugge Wesseltoft, Oslo Fagottkor og i 2019 Penthouse Playboys.
I 2020 kunne dette av naturlig årsaker ikke gjennomføres, men vi gleder oss over minner fra tidligere år.

Promis Qualify vrikket julen innVi har vår egen film